Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Magyarorszag Szepe 2024

Magyarország Szépe 2024: A korona új viselője Katzenbach Andrea

Magyarország legszebbje a színpadon ragyogott

Vasárnap este került megrendezésre Magyarország egyik legnevesebb szépségversenye, a Magyarország Szépe. A verseny döntőjét az ország egyik legrangosabb színpadán, a budapesti Stefániában rendezték. A zsűri elnöke, Erdélyi Mónika, korábbi szépségkirálynő, a zsűri tagjai pedig elismert szakemberek és művészek voltak.

Katzenbach Andrea a győztes

A népes mezőnyből kiemelkedett Katzenbach Andrea, aki magabiztos és elegáns megjelenésével, valamint intelligens válaszaival lenyűgözte a szakmai zsűrit. Andrea Kecskeméten született, és jelenleg Budapesten él. A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója, ahol közgazdaságtant tanul. Kecskeméten korábban a Városi Művelődési Központ modell szakán tanult, és több szépségversenyen is eredményesen szerepelt.

A két udvarhölgy

Andrea oldalán az első udvarhölgy Cseh Jázmin lett, a második udvarhölgy pedig Horváth Alexandra. Jázmin magabiztos és határozott egyéniséggel rendelkezik, míg Alexandra kiemelkedő intelligenciával és szépséggel tűnt ki. Mindketten büszkén képviselik majd Magyarországot hazai és nemzetközi versenyeken.


Comments